Rohkema info nägemiseks:

RINGVALD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1054; jälgijaid - 13. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta RINGVALD OÜ kohta arvamuslugu!"

RINGVALD OÜ hetkeolukord

Juba 1054 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

24.08.2017 määrusega tsiviilasjas nr 2-17-10474 (Tatjana Baraševa ja Stanislav Barašev avaldus Riho Kalve vastu juhatuse liikme tagasikutsumiseks ja uue juhatuse liikme määramiseks) määras Harju Maakohus osaühingu täiendavaks juhatuse asendusliikmeks Andrias

Palmitsa (Palmits) ning piiras senise juhatuse liikme Riho Kalve esindusõigust. Tallinna Ringkonnakohtu 17.02.2021 otsusega samas tsiviilasjas kutsuti Riho Kalve osaühingu juhatusest tagasi. Kohtuotsus jõustus 03.05.2021.

Aruandlusperioodil oli osanike vaidluste tõttu osaühingu majandustegevus piiratud.

Osaühingu omandis on Tallinnas Haabersti linnaosas (täpsemalt Kakumäel) asuvad Mäepere 9, Mäepere tänav, Kiviranna tee 1b // Mäepere 12 ja Kiviranna tee 3a kinnistud. Mäepere 9 kinnistul asub valmis ehitatud elamu ning muud kinnistud võivad olla arendusperspektiiviga.

Osaühing osaleb menetlusosalisena kohtuvaidlustest.

Osaühing on jätkuvalt tegutsev.

RINGVALD OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.